Dyre telepati

Hvorfor telepati med dyr.
Har du et ønske om at vide hvad dit dyr tænker på?
Føler du nogen gange dit dyr forsøger at fortælle dig noget?
Vil du gerne forstå dit dyrs adfærd bedre?
Få støre indblik i dit dyrs helbred.

Når jeg udføre en telepati forgår det ved jeg stiller ind på dyret via en meditation. Jeg kan modtage budskaber på mange forskellige måder. Det kan være i Klarsyn eller via klarhørelsen, nogen gange modtager jeg det som en følelse. Sidst nævnte er især hvis dyret har en smerte i kroppen fysisk eller psykisk. Lugte sansen kan også komme i spil. Nogen gange presser tingene sig på i en sådan grad at alle sanser kan være i spil på én gang. Dette kalder jeg: ”jeg ved sansen”.
Der er ingen grænser for hvad dit dyr kan kommunikere om. Typisk vil dyrene tage udgangspunkt i nutiden, da det er dyrs naturlighed at snakke om dét der fylder lige nu. Dyrene er gode til at sanse. Så de sanser ofte hvad der fylder hos deres ejer, og vælger ud fra kærligheden at snakke om det som fylder hos ejeren.
Under en kommunikation med dyret får ejeren mulighed for at stille spørgsmål til dyret. Jeg kommunikerer ud fra kærlighed og på dutter aldrig dyret at skulle snakke om bestemte ting. Der gives en fri dialog til dyret. Så jeg kan ikke styre hvad der kommer ud af kommunikationen. Men jeg giver dyret muligheden for at svare på spørgsmålene. Min erfaring er at det vil de gerne. Og ofte har de allerede svaret på spørgsmålene under den frie dialog.
Dyr er noget af det mest tilgivende der findes. De kommunikerer altid ud fra kærlighed, så du skal ikke være bekymret for hvad der kommer ud af en kommunikation. Min erfaring er at når en kommunikation er udført, føler både ejer og dyr altid en mere opløftet og lettet stemning.
Ved evt. sygdom hos dyr anbefaler jeg altid dyrlæge besøg. Men en kommunikation kan tit være til stor hjælp for dyrlægen, da dyrene er gode til at mærke og kommunikere hvad der er galt og hvad en eventuel løsning kan være. Jeg har erfaret at dyr har en meget god kontakt til den kollektive bevidsthed og kan derfor kommunikere om løsninger som for eksempel medicin eller lignende som de ikke har hørt om. Andre gange kan de fornemme fremtiden og mange dyr er naturligt clairvoyante. Dette har du måske hørt om i forbindelse med et dødsfald, hvor dyret fornemmer dette før det sker. Så bliv ikke forbavset hvis der kommer nogen ting op i en kommunikation som i første øjekast virker umuligt for dyret at vide. Lad altid tvivlen komme dit dyr til gode.